Συμβουλές

Είναι απαραίτητο να προσέλθετε στον οδοντίατρο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

» όταν διαπιστώσετε κάταγμα(σπάσιμο)του δοντιού ακόμη και αν είναι μικρής έκτασης και δεν πονάτε.

» όταν διαπιστώσετε λεύκες κηλίδες, μαύρα ή καφέ στίγματα, γκρίζο χρώμα και κοιλότητες(τρύπες) στα δόντια. Πρόκειται για τερηδόνα οπότε χρειάζεστε την κατάλληλη θεραπεία.

» όταν τα ούλα σας αιμορραγούν στο βούρτσισμα ή αυτόματα, όταν έχετε γεύση αίματος ή δείτε αίμα στο μαξιλάρι σας. Τότε πιθανόν να έχετε περιοδοντική νόσο που χρίζει θεραπείας.

» όταν παρατηρήσετε επίμονη και καθημερινή κακοσμία στο στόμα. Το πιο συχνό αίτιο κακοσμίας είναι στοματολογικής προέλευσης και υποκρύπτει οδοντοστοματολογικά προβλήματα

» όταν δείτε στο στόμα σας ότι υπάρχουν ρίζες δοντιών που έχουν παραμείνει μετά από κάταγμα. Οι ρίζες πρέπει να αφαιρούνται, ακόμη και αν δεν πονάνε, διότι αποτελούν εστίες μικροβίων.

» γενικά σε οποιαδήποτε περίπτωση οδοντικού πόνου ακόμη και αν αυτός είναι ήπιος ή σταμάτησε να σας ενοχλεί μετά από κάποιο διάστημα. Στην τελευταία περίπτωση δε θα πρέπει να αμελήσετε να επισκεφτείτε τον οδοντίατρο καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει νεκρωθεί το δόντι και να χρειάζεται απονεύρωση. Αν το νεκρωμένο δόντι αφεθεί χωρίς θεραπεία, θα καταλήξει σε απόστημα που είναι μια ιδιαίτερα επώδυνη κατάσταση για τον ασθενή και θέτει σε κίνδυνο εξαγωγής το δόντι.

» όταν αισθανθείτε βάρος στο δόντι ή δείτε να πρήζεστε στο πρόσωπο και ενώ σας είχε πονέσει πρόσφατα ή στο παρελθόν κάποιο δόντι. Πρόκειται για απόστημα που χρειάζεται θεραπεία (απονεύρωση) ή εξαγωγή.

      

Στοιχεία Επικοινωνίας

location  Λαμπράκη Γρηγορίου 372, Νίκαια

phone  2121008891

fax 24  2121008891

call 24  6932804602

envelope  info@odontiatroskoumanias.gr

Φόρμα Επικοινωνίας



   

Αποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies